Film-
festival

Het MAKE A FAKE Filmfestival vindt plaats op 22 en 23 juni 2022 in de Zeeuwse Filmtheaters.

Data, locaties en tijden MAKE A FAKE Filmfestival

 

Tijdens het MAKE A FAKE Filmfestival krijg je de zelfgemaakte 3 minuten films van de deelnemende leerlingen aan het filmeducatieproject te zien. Ook worden de ingezonden films van het Wildcard traject vertoond. Daarnaast is er een Masterclass “Film. Spreekt voor zich” van filmdocent Rudi de Boer. Tenslotte vindt de prijsuitreiking plaats en wordt bekend welke leerlingen en welke school er in de prijzen is gevallen! Ook de winnaar van de Wildcard wordt bekend gemaakt. Het programma duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur.

VAKJURY MET DYLAN HAEGENS
Alle ingezonden films worden door een professionele vakjury beoordeeld! Niemand minder dan YouTuber en filmliefhebber Dylan Haegens is aanwezig als voorzitter van de vakjury en beoordeelt samen met filmeducatie-docent Rudi de Boer én een vertegenwoordiger van het betreffende filmtheater de gemaakte films.

FILM AWARDS
De awards die tijdens elk filmfestival worden uitgereikt zijn awards in de categorieën:

  • Beste acteur/ actrice
  • Beste regie
  • Beste scenario
  • Beste camerawerk

Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan de groep leerlingen die de beste 3 minuten film heeft gemaakt. Deze groep wint de MAKE A FAKE 2022 beker.

Gratis kaarten bestellen

Wil jij aanwezig zijn tijdens het MAKE A FAKE Mini Filmfestival? Dat kan op donderdag 23 juni in het Ledeltheater in Oostburg van 19.00 tot 21.30 uur. Je kunt vanaf nu gratis kaarten reserveren door te mailen naar: info@makeafake.nl.

Kun je niet donderdagavond, maar wil je wel graag aanwezig zijn bij een van de andere events? Neem dan contact met ons op.

In samenwerking met:

Logo Provincie Zeeland

Medemogelijk gemaakt door:

Logo Cinezee