Master-
class

Naast het filmeducatieproject biedt MAKE A FAKE ook een Masterclass aan!

Wat houdt deze Masterclass in? Je bezoekt samen met je klas het mini Filmfestival MAKE A FAKE op 22 of 23 juni 2022. Onderdeel van het filmfestival is de Masterclass "Film. Spreekt voor zich", gegeven door filmeducatie-docent Rudi de Boer.

Ook krijg je tijdens het Filmfestival de zelfgemaakte 3 minuten films van de deelnemende leerlingen aan het filmeducatieproject te zien en de ingezonden films van het Wildcard traject. Tenslotte vindt de prijsuitreiking plaats en wordt bekend welke leerlingen en welke school er in de prijzen is gevallen! Ook de winnaar van de Wildcard wordt bekend gemaakt. Het programma duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur.

VAKJURY MET DYLAN HAEGENS
Youtuber en filmliefhebber Dylan Haegens is aanwezig als voorzitter van de vakjury en beoordeelt samen met filmeducatie-docent Rudi de Boer én een vertegenwoordiger van het betreffende filmtheater de gemaakte films.

FILM AWARDS
De awards die tijdens elk filmfestival worden uitgereikt zijn awards in de categorieën:

 • Beste acteur/ actrice
 • Beste regie
 • Beste montage
 • Beste scenario
 • Beste camerawerk

Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan de groep leerlingen die de beste 3 minuten film heeft gemaakt. Deze groep wint de MAKE A FAKE 2022 beker.

Wil je zelf ook een film maken en deze inzenden? Dat kan vóór 1 juni! Klik hier voor meer informatie over de Wildcard!

Alle informatie over het mini Filmfestival MAKE A FAKE (data, locaties en tijden) vind je hier.

Aanmelden Masterclass

Heb je interesse om met je klas - in je eigen regio - deel te nemen aan de Masterclass? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in! Let op: aanmelden kan alleen door de docent!

  LET OP: Deelname aan de Masterclass is onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen.

   

  In samenwerking met:

  Logo Provincie Zeeland

  Medemogelijk gemaakt door:

  Logo Cinezee